CV-ul cu Performanta pentru Incredere

Ofeream intr-un articol anterior detaliile care fac diferenta intre un cv simplu si unul perfect.

Revin acum asupra unui detaliu care este in general extrem de neglijat si care cantareste enorm atat pentru profesionalismul candidatului, pentru cresterea sanselor in ocuparea unui job cat si pentru increderea pe care o poate capata in sine ca si profesionist si de ce nu ca om care a realizat proiecte frumoase.

 Insista pe realizari. Foarte important: detaliaza cat iti permite confidentialitatea ce proiecte ai realizat, ce bugete ai gestionat, ce rezultate ai obtinut in comparatie cu targetul stabilit.

Realizarile fac diferenta. Performanta fiecaruia e asezata sub lumina reflectoarelor si devine evidenta pentru un posibil angajator.

Un alt aspect extrem de important este increderea. Dupa ce ai asternut in pagina toate proiectele pe care le-ai dus la bun sfarsit ….sentimentul de incredere se trezeste cu o putere pe care intervievatorul o va observa repede.

Indrazneste sa consulti un specialist in realizarea cv-ului.  El te poate ajuta sa aduci o forma maxima cv-ului tau. Am intalnit oameni de hr care nu aveau un cv cel putin decent si care au avut curajul sa ceara ajutorul unui profesionist.

Cu incredere,
Ionelia Chirvase

P.S. – Daca ti-a placut articolul si il consideri folositor si pentru cei apropiati trimite-le si lor linkul.