Testimoniale

“Intalnirea mea cu Ionelia s-a desfasurat sub auspiciile unei “intalniri miraculoase”. Am gasit in ea acea persoana capabila sa intuiasca in fiecare om ceea ce are el mai valoros, sa il faca sa constientizeze propriile resurse si sa il ghideze spre ceea ce ii aduce cu siguranta un plus de valoare atat in viata personala cat si in cea profesionala.
Colaborand cu ea, pregateste-te de intalnirea unui om deosebit, dar mai ales pregateste-te de intalnirea cu tine insuti. Rezultatul iti va depasi cu siguranta asteptarile.”
Adriana O., Treasury Manager

“Intalnirile mele cu Ionelia au fost o adevarata binecuvantare pentru relatia mea cu mine, cu copilul din mine, cu femeia din mine.
Am inteles, cu sprijinul ei, ca pot sa imi accept fricile, ca frica nu ma paralizeaza, ci imi ofera noi posibilitati…
E deosebit de empatica, nu judeca, pune intrebari tintite si gestioneaza relatia coach-coachee cu foarte mult profesionalism. Pentru toate cele de mai sus si pentru interactiunile viitoare, ii multumesc!”
Gabriela S., Learning Manager, Institute of Training and Occupational Learning

“Exista unele momente de rastriste in viata unei persoane, in care decizia se rezuma la ‘fight or flight’. Am luat decizia sa investesc in mine, deci sa lupt pentru ceea ce imi doresc cu adevarat. Pornind de la ideea de clarificare a situatiei din acel moment in vederea stabilirii unui drum clar pe plan profesional, am ajuns la concluzii care mi-au adus un castig imens in ceea ce priveste propria personalitate. Vreau sa ii multumesc Ioneliei pentru ‘forta delicata’ pe care a folosit-o in a ma ajuta sa sondez zone la care nu m-as fi gandit. Sesiunile cu ea au fost un castig pe toate planurile si cu siguranta voi revizita aceasta zona cat de curand.”
Cristiana L., EECIS Operational Manager, Oracle Romania

“Am obtinut un  CV performant, am inteles mai bine miscarile pietei muncii, pasii de urmat. Am mai multa incredere in mine si in valorile mele. Sunt mai deschisa.  Am mai multa putere acum sa spun, NU. Am observat ca sunt capabila si gasesc resurse.” A. T.

“Imi doream de ceva vreme sa fac coaching pentru a-mi clarifica situatia in plan profesional, intr-un moment important si de mari schimbari in viata mea, atat pe planul carierei, cat si personal.
Am ales-o pe Ionelia, simtindu-ma apropiata ca valori de povestea sa. A fost exact asa cum m-am asteptat: o prezenta calda care m-a insotit in calatoria mea spre construirea unui plan concret in atingerea rezultatelor pe care mi le doream. Spre finalul sesiunilor am observat, cu uimire, ca m-am transformat. Nu mai eram cea care incepuse sedintele de coaching. Ceva in mine se schimbase radical si ireversibil. Ma simteam in acord cu mine, centrata. Relatiile cu cei din jur s-au transformat, puteam comunica mai clar si la un nivel mai profund cu ei. Imi era mai simplu sa imi recunosc nevoile si sa imi asum responsabilitatea pentru implinirea lor. Am avut parte clar de o experienta care m-a adus intr-un alt plan al calatoriei mele.
Iti sunt recunoscatoare, Ionelia, pentru acompaniere!”
Loredana R., Business Developer

“Am intalnit-o pe Ionelia intr-o conjunctura delicata in cariera mea profesionala.  M-a ajutat sa-mi descopar si sa-mi folosesc  abilitati personale si profesionale pentru a avea o prezentare cat mai buna la interviu, pentru a afla detalii post interviu si pentru a decide daca schimbarea locului de munca era sau nu o decizie la momentul respectiv. Ionelia este un profesionist, o persoana foarte observabila si de aceea, cu mare incredere , cand voi avea nevoie se sfaturile un profesionist in dezvoltarea carierei …. O voi contacta pe Ionelia.
Mult succes, Ionelia !
Andreea K., Corporate Fundraising Manager, Habitat for Humanity

“Ionelia este un bun profesionist care face colaborarea usoara si placuta.”
Razvan C., Project Manager, Consulco Romania

“Pe Ionelia am cunoscut-o printr-o recomandare de la Ionut Ciurea (Empower). Ma interesa ajutorul ei pentru dezvoltarea carierei, sau mai bine spus sa ma descopar, sa ma cunosc mai bine. Aveam nevoie sa inteleg care sunt punctele slabe si cele puternice la mine, sa inteleg cum actionez si cum sa procedez pentru a avea incredere in mine. Am primit raspuns la aceste intrebari si am invatat cum sa controlez diverse emotii si cum sa fiu stapan pe mine si sa lucrez pentru mine si in avantajul meu in orice imprejurare. Fireste mai am mult de exersat, de experimentat pana voi ajunge in punctul dorit, dar intalnirea cu Ionelia a fost inceput si mi-a oferit o imagine mai buna. Multumesc”
Gabriel B., Opperational CRM Support Specialist, Orange

“M-am descoperit” mai mult, am o incredere mai mare in mine si in faptul ca pot sa reusesc in ceea ce imi propun.” Oana H., Marketing Manager

“M-am bucurat sa regasesc, in aceste articole, pareri care pun accent pe valorile individuale, pe trasaturi personale, exprimate intr-un ton uman. Si toate acestea, intr-un mediu in care se incearca impunerea anumitor modele, intr-o realitate dominata de presiuni orientate catre depersonalizare, uniformizare. Felicitari!”
C.H., Controlling and Treasury Manager

“Tu chiar esti unul dintre cei care mi-au inseninat zilele in care aveam senzatia ca totul este in zadar.
Si la tine m-am gandit atunci cand am afirmat ca am gasit alaturi de mine si oameni pe care abia i-am cunoscut, dar care au avut incredere in mine si m-au invatat ca tot ceea ce faci din pasiune este valoros si la un moment dat va fi apreciat. M-ai ajutat sa descopar ca inca mai pot oferi valoare celor cu care lucrez.
Multumesc pentru ca ai fost unul dintre cei care m-au ajutat sa ma redescopar si sa fructific puterea de a face lucrul care imi place cel mai mult.”
Catalina F., Consultant IT

“Aici la partea de motivatie aveti un aport, deoarece dupa intalnirea cu dvs. am inceput sa gandesc altfel. Discutia cu Dvs. m-a ajutat foarte mult in plan de echilibru psihic, ma refer la faptul ca am capatat mai multa incredere in mine.” S. C., plant manager